Highlights Fietstour

Leer Valencia écht kennen met een Nederlandse gids

De Valencia Highlights Fietstour

De Valencia highlights Fietstour met Nederlands sprekende gids is de leukste manier om in korte tijd vanaf de fiets een goed beeld te krijgen van de stad van de sinaasappels, de paella, de drooggelegde Tulia rivier, Santiago Calatrava en de Horchata. In 3 uur tijd fietsen we in Valencia met een Nederlandse gids in een gezelschap van maximaal 15 personen langs alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van deze bruisende Spaanse stad. Deze Valencia Fietstour is dé manier om Valencia echt te leren kennen. Naast leuke feitjes en weetjes over de stad, krijg je van onze Nederlandse gids ook hele nuttige persoonlijke ‘insider’ tips over waar de lekkerste paella te eten, de favoriete tapasrestaurantjes van de locals en nog veel meer. Deze fietstocht door Valencia is dus de perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de stad als je net bent aangekomen.

Onze Valencia stadstour op de fiets is geschikt voor zowel jong als oud. We hebben kinderzitjes, kinderfietsen en ook e-bikes. Dus niemand uit je gezelschap hoeft deze geweldige fietstour te missen.

De route van de Valencia Fietstour

Tijdens de fietstour Valencia worden er bij de verschillende bezienswaardigheden korte stops worden gehouden waar de Nederlands sprekende gids de groep hele interessante en leuke informatie zal geven over de geschiedenis en cultuur van de stad. Uiteraard is er tijdens onze fietstocht ook voldoende tijd om leuke foto’s te nemen. De informatie die de ervaren Nederlandstalige gids tijdens de fietstour geeft, is niet de standaard historische riedel en statistische ‘saaie’ feitjes.

Al onze Nederlandse gidsen zijn erg ervaren en wonen al langere tijd in deze stad, en het belangrijkste: Ze hebben allemaal hun hart verloren aan Valencia, en genieten er van om u de stad vanaf de fiets te laten zien! Deze fietstour is erg origineel. De gids laat je namelijk ‘zijn Valencia’ zien met deze fietstocht. Stuk voor stuk zijn onze Nederlandse gidsen super enthousiast en laten ze je met alle plezier zien waarom zij nooit meer uit Valencia willen vertrekken. Elke gids afzonderlijk heeft dus zijn eigen persoonlijke inbreng in de fietstour en dat maakt deze tour zo verrassend en origineel! Wat je zeker krijgt te zien is (de rest blijft een verrassing 😉 ):

  • Rivierbedding van de Turia
  • Torres de Serrano
  • Stad van Kunst en Wetenschappen
  • Historisch centrum

Wat is de prijs van de de Valencia Fietstour?

De Valencia Highlights Fietstour heeft een vaste prijs van €35 per persoon. Je kunt de fietstocht door Valencia hier eenvoudig reserveren, en je betaalt pas op locatie in Valencia voor aanvang van de fietstocht! In de prijs van deze fietstour zitten de volgende zaken inbegrepen:

  • Een fiets voor tijdens de fietstour
  • Een ervaren Nederlandse gids
  • Een helm (niet verplicht)
  • Kinderzitjes
  • Gratis annuleren of verzetten van de fietstour

Hoe reserveer ik de Valencia Highlights Fietstour?

Het reserveren van deze Fietstour in Valencia met Nederlandse gids is heel eenvoudig en voor u zo aangenaam mogelijk maakt. Door op onderstaande button te klikken komt u op onze reserveringspagina, waar u de gewenste datum en tijd invult met bijbehorende gegevens die wij van u nodig hebben om de fietstour te kunnen boeken.

U reserveert de fietstour Valencia eenvoudig en snel online via deze website, en u betaalt pas ter plaatse in Valencia. Het annuleren en verzetten van de fietstour is ook altijd volledig gratis!

Als u de reservering va de fietstour via onze pagina heeft voltooid, ontvangt u van ons een bevestiging via de email met daarin alle benodigde en belangrijke informatie voor uw fietstour. U vindt hier onder andere de exacte locatie van het beginpunt van de fietstour in Valencia, met een routebeschrijving plus contactgegevens.

Mocht u toch nog vragen hebben over de Valencia Highlights Fietstour, aarzel dan niet en neem via hier contact met ons op.